Trentemøller naar Annabel

Ticketmaster
Trentemøller naar Annabel
Trentemøller naar Annabel

Trentemøller’s gevierde loopbaan als muzikant en producer kenschetst zich door zijn constante metamorfose. Toch kun je de sound van de Deen uit tienduizenden herkennen: onderkoelde, beklemmende elektronica, lichte penseelstreken donkere wave en een knobbel voor filmische suspense.

Anders Trentemøller staat er tevens om bekend vrouwelijke zangeressen te betrekken: Jehnny Beth van Savages, Jana Hunter van Lower Dens, Mimi Parker van Low en vaste kracht Marie Fisker hebben in het verleden tracks van Trentemøller ingezongen. Trentemøller heeft door de jaren een sterke tendens ontwikkeld om zijn eigen werk door middel van remixen opnieuw te interpreteren.

Met zijn sensationele vierde album Fixion profileert Trentemøller zich verder als vijfkoppige live-act, die met behulp van fysieke instrumentatie de stijlvolle, grensverleggende producties nieuw leven inblaast. Wie Trentemøller eerder live heeft gezien, weet dat zijn dreigende composities versterkt worden door opwindend visueel vernuft. Deze show in Annabel wordt dan ook absoluut een moetje.

Trentemøller
Datum: zo 22 januari 2017
Zaal: Annabel
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00
Voorverkoop start 14 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek