Ferocious Dog naar ‘t Paard

Ticketmaster
Ferocious Dog naar ‘t Paard
Ferocious Dog naar ‘t Paard

Ferocious Dog is een zeskoppig folk-punkrockmonster. Deze Britse band is qua genre een mix tussen The Clash, Dubliners, The Pogues en Dropkick Murphys, dus je hoort ook invloeden uit de Keltische hoek en de energie van reggae en ska terug in hun muziek! Een stijl waaraan natuurlijk vele bands zich aan wagen, maar Ferocious Dog bijt van zich af en weet zich te onderscheiden. De oprechte bevlogenheid en passie spat er zowel op plaat als op de podiumplanken vanaf. En het is niet voor niets dat ze ze door The Levellers worden gevraagd als support act.

Met twee albums op zak uit 2013 en 2015 en een gloednieuwe in de maak (gepland voor begin 2017) heeft de band al vele zieltjes gewonnen door op de oldschool manier stug door te gaan. Na jaren hard werken werd deze sympathieke band dit jaar zowel in eigen land als daarbuiten beloond met een steeds groter publiek dat naar de shows (o.a. Glastonbury 2016) kwam. Ferocious Dog gaat dan ook voor the long run, niet voor de quick ca$h en natuurlijk om een kolkende zaal vol genietende mensen!

Ferocious Dog
Datum: 18 februari
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek