Jesus Christ in Concert in 013

Ticketmaster
Jesus Christ in Concert in 013
Jesus Christ in Concert in 013

Voor de vijfde maal staat op Goede Vrijdag ‘Jesus Christ in Concert’ op het programma. Het musical- en meezingspektakel keert terug naar Poppodium 013. Maar deze keer zoals je het niet eerder meemaakte: in de nieuwe grote zaal, met een riant wit kruis als catwalk tussen het publiek, een grotere band en meer visuele elementen.

Muzikaal leider Dave Hanhart haalt voor deze jubileumshow alles uit de kast gehaald en gelukkig zijn de bekende hoofdrolspelers er weer bij o.a.: Arjan Janissen met zijn formidabele vocale uithalen in de rol van Jezus, Suzanne Mol als Maria Magdalenaen publiekslieveling Joost van Roij als Judas.

De tijden van Flower Power en Ted Neeley herleven. Zing alle nummers uit de musical mee bij Jesus Christ in Concert 017 the Experience en mis deze eenmalige happening niet!

Jesus Christ in Concert
Datum: vr 14 april ’17
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:30u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek