The Jerry Hormone Ego Trip naar Cul de Sac

Ticketmaster
The Jerry Hormone Ego Trip naar Cul de Sac
The Jerry Hormone Ego Trip naar Cul de Sac

The Jerry Hormone Ego Trip combineert een flinke dosis pure rock ‘n’ roll met liedjes over tederheid, de kaketoekan, een medicijnman, en zusjes van vrienden die stout, stout, stout zijn. De piepjonge band van de Rotterdamse schrijver (en ex-gitarist van The Apers) Jerry Hormone debuteerde eind 2014 op het Metropolis Talent Stage schitterde en nam (dik verdiend!) de eerste Lekker Bezig-bokaal mee naar huis.

Ondertussen heeft de band een platendeal bij Excelsior Recordings geland en komt eind 2016 hun debuutplaat uit. Tot dit tijd genieten wij nog even van de tedere rock ‘n’ roll liedjes van Jerry Hormone.

The Jerry Hormone Ego Trip
Datum: do 8 dec ’16
Zaal: Cul de Sac, Tilburg
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 21:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek