The Naked and Famous naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
The Naked and Famous naar Tivoli Vredenburg
The Naked and Famous naar Tivoli Vredenburg

De Nieuw-Zeelandse band The Naked And Famous schuwt het grote gebaar niet: lekker bombastische synthpop wordt gecombineerd met noise-echo’s á la My Bloody Valentine. De relatie van frontman Thom Powers en zangeres/toetseniste Alisa Xayalith liep tijdens de tour na het tweede album In Rolling Waves (2013) op de klippen, maar gelukkig is de band hier na een jaar pauze overheen gekomen. Het tastbare bewijs: op 14 oktober verschijnt hun derde album Simple Forms – eerste single Higher is al uit en laat een euforisch geluid horen dat teruggaat naar de begintijd van The Naked And Famous!

The Naked and Famous
Datum: 10 februari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek