Vaudou Game naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Vaudou Game naar Tivoli Vredenburg
Vaudou Game naar Tivoli Vredenburg

De Frans-Togolese band Vaudou Game combineert teksten uit voodooceremonies met afrofunk, blues en soul tot een opzwepend en hypnotiserend geheel. Met hun eindeloos groovende nummers en organische sound doet Vaudou Game soms denken aan het seventieswerk van Fela Kuti, dan weer aan James Brown, maar dankzij de charismatische frontman Peter Solo heeft de band ook een duidelijk eigen gezicht. Afgelopen september kwam hun tweede album Kidayú uit, voorafgegaan door de onweerstaanbaar funky single La Vie C’est Bon. Daarnaar luisteren en stilstaan lukt niet – het is de kracht van voodoo!

Vaudou Game
Datum: 28 januari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek