Cage The Elephant naar Paradiso

Ticketmaster
Cage The Elephant naar Paradiso
Cage The Elephant naar Paradiso

Het aantal indiehits dat Cage The Elephant in de afgelopen zeven jaar heeft geschreven is niet op twee handen te tellen. De Amerikanen hebben patent op liedjes die na één luisterbeurt in je hoofd blijven zitten en daar niet meer weggaan. Probeer het maar eens met ‘In One Ear’, ‘Ain’t No Rest For The Wicked’, ‘Shake Me Down’, ‘Come A Little Closer’ of ‘Mess Around’ van het laatste album ‘Tell Me I’m Pretty’ dat eerder dit jaar uitkwam. Op het podium vertaalt zich dat naar uitzinnige menigtes die ieder nummer meezingen. De grote aanjager van de band is vanzelfsprekend zanger Matt Schultz, die als een jonge Iggy Pop gegarandeerd met ontbloot bovenlichaam het publiek gaat induiken.

Cage The Elephant
Datum: Dinsdag 24 januari 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop vanaf 21 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek