Cass McCombs Band naar Bitterzoet

Ticketmaster
Cass McCombs Band naar Bitterzoet
Cass McCombs Band naar Bitterzoet

Uit Californië komt singer-songwriter Cass McCombs naar Amsterdam overgewaaid. Deze zomer is zijn negende album ‘Mangy Love’ uitgekomen, een tijdloos liedjesalbum met vleugjes experimentele soul, lichte psychedelica, rock en briljante woordspelingen. Cass McCombs verhaalt graag over overleven in een harde maar ook mooie wereld. Niet altijd even vrolijk, maar toch, naast verbittering biedt McCombs ook houvast en schetst hij een wereld waar nog plaats is om in te verdwalen en weg te dromen. De laaiend enthousiaste recensies zijn bijna ontelbaar, maar toch blijft Cass McCombs voor intieme zalen spelen, zoals deze keer in Bitterzoet.

Cass McCombs Band
atum: Zaterdag 18 februari 2017
Zaal: Bitterzoet
Aanvang:21.00 uur
Zaal open: 20.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek