Drake naar Ziggo Dome (3e concert)

Ticketmaster
Drake naar Ziggo Dome (3e concert)
Drake naar Ziggo Dome (3e concert)

Wegens de enorme vraag naar kaarten is er een derde concert van Drake toegevoegd op vrijdag 20 januari in de Ziggo Dome, Amsterdam.

Volgend op de fenomenale succesvolle Summer Sixteen Tour in de Verenigde Staten komt Grammy Award-winnaar en multi-platina verkopende artiest Drake begin 2017 met The Boy Meets World Tour naar Europa. De tour gaat van start op 20 januari in Amsterdam met 3 concerten in de Ziggo Dome. Hierna volgen maar liefst 6 shows in de O2 in Londen gevolgd door concerten in Ierland, Duitsland, België, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk.

Drake weet keer op keer baanbrekend te zijn met zijn muzikale creaties. Onlangs behaalde hij met het nieuwste album Views als eerste artiest 1 miljard streams op Apple Music. Tevens heeft hij een enorme invloed op de hiphop en alledaagse muziekscene met uitverkochte arena shows over heel de wereld en een recordaantal van de meeste nummer 1 hits in de Billboard’s R&B/Hip-Hop Chart.

Drake
Datum: Vrijdag 20 januari (Extra concert)
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 19.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek