Lily & Madeleine naar Paradiso

Ticketmaster
Lily & Madeleine naar Paradiso
Lily & Madeleine naar Paradiso

Na afloop van Regina Spektor in de grote zaal treden de zingende zusjes Lily and Madeleine op in de kleine zaal van Paradiso. Zij debuteerden in 2013 met prachtige folkmuziek met bezwerende samenzang. Een recensent schreef: “Een soort vrouwelijke Simon & Garfunkel, met een moderne visie op liedjes schrijven. Het is van een soberheid, die in de hedendaagse muziek voor de prettige bezinning en afwisseling zorgt. Een naturelle schoonheid om in te lijsten.’ Inmiddels zijn de zussen toe aan hun derde album ‘Keep It Together’ en klinken ze meer poppy dan ooit en tegelijkertijd prikkelend en dromerig.

Lily & Madeleine
Datum: Maandag 07 november 2016
Zaal: Paradiso
Aanvang: 22.15 uur
Zaal open: 21.45 uur
Voorverkoop vanaf 21 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek