Rootsriders naar de Nieuwe Nor

Ticketmaster
Rootsriders naar de Nieuwe Nor
Rootsriders naar de Nieuwe Nor

Europa’s beste Bob Marley tribute band Rootsriders keren terug met een ode aan ‘Exodus’, misschien wel Bob Marley’s belangrijkste én beste album uit z’n carrière, in 2017 precies 40 jaar geleden uitgebracht. En we hebben het hier niet over zomaar een Bob Marley plaat: ‘Exodus’ werd door Time Magazine uitgeroepen tot het beste album van de 20e eeuw. Hij nam de plaat op in zelfgekozen ballingschap in Londen nadat hij een moordaanslag op Jamaica ternauwernood had overleefd. ‘Jamming’, ‘Waiting In Vain’, ‘Turn Your Lights Down Low’, ‘Three Little Birds’, ‘One Love’ en natuurlijk ‘Exodus’ staan op dit tijdloze document inclusief nog een handvol minder bekende juweeltjes.

Rootsriders
Datum: 31 Maart
Zaal: Nieuwe Nor
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek