Any Vegetable naar Merleyn

Ticketmaster
Any Vegetable naar Merleyn
Any Vegetable naar Merleyn

Met debuutalbum “VEG OUT!” brengt Any Vegetable in 2016 een plaat uit die is gegrond in Amerikaanse rootsmuziek. De zeskoppige band onder leiding van gerenommeerd bassist en songwriter Pieter Douma is een krachtige rockgroep die uitstapjes maakt naar jazz, country, blues en funk. Met René Creemers op drums en Johan Jansen op pedalsteelguitar zocht hij drie jonge muzikanten. Door de drie oudgedienden die jarenlange ervaring hebben bij o.a. Blowbeat, Ilse Delange, Jan Akkerman en Waylon te koppelen aan vers talent ontstaat een groep die het publiek alle hoeken van de zaal kan laten zien.

Lizzy Ossevoort, Baer Traa en Aldo Spadaro vervullen de rol van jonge, hongerige honden. Zanger en liedjesschrijver Baer Traa volgde een jazzopleiding aan het conservatorium van Rotterdam. Na het winnen van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours in 2011 schrijft hij nu liedjes geïnspireerd door singer-songwriters uit de jaren ’60 en ’70; van James Taylor tot Bill Withers en van The Beatles tot The Band. Samen met Lizzy Ossevoort bepaalt hij het vocale gezicht van Any Vegetable. Lizzy won eerder dit jaar de Conservatorium Talent Award 2016 op Jazz in Duketown. Gitarist Aldo Spadaro completeert het zestal Veggies met zijn veelzijdige en inventieve gitaarspel waarmee hij zich heeft ontwikkeld tot een van de meest gevraagde muzikanten in Nijmegen en wijde omgeving.

Any Vegetable
Datum: 24 november
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek