Ariana Grande naar Ziggo Dome

Ticketmaster
Ariana Grande naar Ziggo Dome
Ariana Grande naar Ziggo Dome

Zojuist heeft Ariana Grande het Europese deel van haar Dangerous Woman Tour via haar eigen Instragram bekendgemaakt. Op zondag 14 mei staat de Amerikaanse zangeres in de Ziggo Dome Amsterdam.

Ariana Grande brak in 2014 internationaal door met ‘My Everything’. Het album kreeg in Nederland een dubbelplatina award. Ook de singles ‘Break Free’, ‘Problem’ en ‘One last Time’ werden bekroond met de multiplatina status. Het nieuwste album ‘Dangerous Woman’ met daarop de gelijknamige hit en de singles ‘Into You’ en ‘Side to Side’ kwam dit jaar gelijk op nummer 1 binnen in de Album top 100.

In haar nog jonge carrière won de 23-jarige Grande al twee American Music Awards, een MTV Video Music Award, twee MTV Europe Music Awards en een People’s Choice Award. Dit jaar staat ze in de Time Magazine-lijst van de 100 meest invloedrijke personen.

Ariana Grande
Datum: Zondag 14 mei 2017
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 28 oktober om 10 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek