Axel Flóvent naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Axel Flóvent naar Tivoli de Helling
Axel Flóvent naar Tivoli de Helling

De IJslandse singer-songwriter Axel Flóvent maakt dromerige, melancholieke indiefolk waarin de weidsheid van zijn thuisland doorklinkt. Flóvent – hij is pas twintig – bracht in 2015 zijn debuut-ep Forest Fires uit, waarna hij al werd vergeleken met grootheden als Fleet Foxes, Ben Howard en Bon Iver. De ep streamt dan ook de pan uit op Spotify en ook Flóvents cover van Swim Good (Frank Ocean) doet het goed. Het wordt tijd dat deze ruwe diamant na IJsland ook de rest van Europa verovert – zijn laatste track, het aangenaam poppy klinkende Your Ghost, laat horen dat hij er het talent voor heeft!

Axel Flóvent
Datum: 25 januari
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek