Boris naar ‘t Paard

Ticketmaster
Boris naar ‘t Paard
Boris naar ‘t Paard

Het mag gezegd worden: Boris (voorheen bekend als Bo Saris) klinkt anno 2016 als een doorgewinterde motown-artiest – eentje die echter wel een moderne twist aan zijn eigen muziek geeft. Met het laatst uitgebrachte album ‘Gold’, dat bol staat broeierige funk en moderne soulpop, bewijst Boris de tijd van talentenjachten écht ontgroeid te zijn en zet de zanger voet aan de grond in de VS.

De productie is in de handen van Andre Harris: een producer die ook met grootheden als Usher, Chris Brown en andere grote Amerikaanse artiesten samenwerkt. De track ‘She’s On Fire’ wakkert al helemaal een vuurtje aan bij het grote publiek: het aanstekelijke nummer wordt in één van de Fifty Shades Of Grey-scenes gebruikt en wordt gemixed door de alom geprezen dj Maya Jane Coles.

De ingrediënten die in 2003 al goed smaakten zijn uiteraard nog steeds de basis in het Boris-recept. Met zijn soepele falset en charismatische stage-performance zijn vergelijkingen met Justin Timberlake nooit ver weg, al is de uiterst dansbare soul natuurlijk duidelijk beïnvloed door de opzwepende klassiekers van Marvin Gaye, Stevie Wonder en Al Green.

In oktober 2016 wordt de nieuwe single ‘Best Of Me’ verwacht en, in het kader van de gelijknamige tour komt de 36-jarige zanger naar het Paard van Troje. The best is yet to come, als je het ons vraagt.

Boris
Datum: 04 Maart
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30U
Aanvang: 20:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek