Chelsea Grin naar 013

Ticketmaster
Chelsea Grin naar 013
Chelsea Grin naar 013

Goed nieuws voor de deathcore liefhebbers onder jullie. We hebben de beste bill van dit jaar naar Tilburg gehaald voor een exclusieve Nederlandse show. Chelsea Grin heeft zich in 10 jaar tijd opgeworsteld tot de top van voorgenoemd genre. Vooral ‘Ashes To Ashes’ liet horen dat deze band toch wel iets meer in huis heeft dan haar stijlgenoten. Op het laatste album ‘Self-Inflicted’ (2016) lijken de djent-invloeden wat groter (en horen we daar een gothic-piano?). Maar krijg niet teveel hoop op zonneschijn en gezelligheid, Chelsea Grin voelt nog steeds als een stomp op je onderkaak.

Betraying The Martyrs is ook geen kattenpis. Deze Fransen mogen dan meer melodie toelaten en zelfs wat cleane zang van frontman Victor Guillet, de staccato riffs en lompe breakdowns blijven de hoofdmoot. En als het allemaal te serieus wordt, dan maak je toch gewoon een deathcore cover van ‘Let It Go’ van Frozen? Een naam als Make Them Suffer lijkt weinig tot de verbeelding over te laten. Toch lukt het deze band om verrassend veel emotie te leggen in hun metalcore breakdowns. De Australische band Void Of Vision maakt de line-up compleet.

Chelsea Grin
Datum: zaterdag 4 februari ’17
Zaal: 013
Zaal open: 18:30u
Aanvang: 19:00u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek