Delain naar Doornroosje

Ticketmaster
Delain naar Doornroosje
Delain naar Doornroosje

Het gaat goed met Delain, erg goed! Diverse tournees met o.a. Sabaton, Nightwish en Within Temptation hebben de internationale naamsbekendheid en populariteit van de band geen windeieren gelegd. De band is de afgelopen jaren dan ook in een sneltreinvaart gegroeid en geëvolueerd tot een uiterst hecht geheel met een eigen smoelwerk. En nu is daar het nieuwe album ‘Moonbathers’, wederom uitgebracht via Napalm Records. Het is de vijfde plaat in tien jaar en is wat bombastischer en zwaarder dan het voorgaande materiaal, maar nog net zo catchy.

De samenwerking tussen de gitaristen Timo Somers and Merel Bechtold, bassist Otto Schimmelpenninck van der Oije, drummer Ruben Israel, zangeres Charlotte Wessels en toetsenist en oprichter Martijn Westerholt resulteert in het meest uitgebalanceerde werk tot nu toe. Natuurlijk mag een live optreden van Delain in Doornroosje niet ontbreken in het tourschema!

Delain
Datum: 08 april
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek