Delain naar Metropool

Ticketmaster
Delain naar Metropool
Delain naar Metropool

Delain bestaat inmiddels 10 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot één van de boegbeelden van de internationale symfonische metal scene. Met Moonbathers verstevigd Delain haar positie en de band zal groter groeien dan ooit tevoren. Na het uitbrengen van twee prima albums komt de carrière van de band in 2012 in een stroomversnelling met het internationaal alom geprezen We Are The Others en ook de opvolger van deze plaat, het in 2014 verschenen The Human Contradiction, gooit hoge ogen. Delain blijft het groepsgeluid verrijken en verbreden met als resultaat nu dus Moonbathers. Het vertrouwen in eigen kunnen is terecht groot. Delain heeft zich in de loop der jaren, mede door een moordend tourschema, ontpopt tot een goed geoliede machine. Het vertrouwen is zelfs zo groot dat de groep zich waagt aan een cover van het Queen nummer Scandal, en dan moet je van goede huize komen. Het feit dat Queens Brian May zijn zegen geeft aan de uitvoering kan worden gezien als een ultiem compliment voor Delain.

Het tien-jarig bestaan van de band is reden voor een feest en daarom wordt ook het debuut Lucidity dit jaar heruitgebracht in een digitaal opgepoetste uitgave. Delain zelf kijkt ondertussen vooruit en verheugd zich al op het 20-jarige bestaan. Vanavond kan je genieten van 10 jaar vakmanschap. Delain is al jaren goed voor spektakel op het podium en dat zal ook dit keer niet anders zijn!

Delain
Datum: za. 04 feb 2017
Zaal: Metropool
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek