Jagwar Ma naar de Melkweg

Ticketmaster
Jagwar Ma naar de Melkweg
Jagwar Ma naar de Melkweg

Jagwar Ma is een psychedelische dance band uit Sydney, die bestaat uit Gabriel Winterfield, Jono Ma en Jack Freeman. De aparte bandnaam komt van de combinatie tussen de verbastering van het woord ‘jaguar’ en Jono’s achternaam. In 2013 tekende de band een contract bij de labels Mom+Pop en Future Classic en kwam ook gelijk het veelgeprezen debuut album ‘Howlin’ uit. Blogs zoals NME, Pitchfork en London Times hadden niks meer dan lof voor de band die op tour ging met o.a. The xx. Het nieuwe album ‘Every Now and Then’ is onlangs uitgekomen en in elk hoekje vind je wat nieuws: van R&B en West Coast pop, tot dub en techno! Voor fans van Tame Impala, Animal Collective en Django Django.

Jagwar Ma
Datum: 11 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek