Kaleo naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Kaleo naar Tivoli Vredenburg
Kaleo naar Tivoli Vredenburg

De IJslandse rockband Kaleo (wat dan weer een Hawaiiaans woord is) verhuisde in 2015 naar de Verenigde Staten om het succes na te jagen. De eerste vangst is al binnen: hun stampende bluesrocktrack No Good haalde de soundtrack van de tv-serie Vinyl. Het nummer is ook te vinden op hun tweede album A/B (2016), een titel die volgens zanger JJ Julius Son staat voor de twee kanten van Kaleo. Want behalve rock en blues heeft Kaleo ook rustiger werk in de aanbieding, zoals All The Pretty Girls en het betoverende, in het IJslands gezongen Vor í Vaglaskógi. Laat je verrassen door deze veelzijdige band!

Kaleo
Datum: 29 januari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek