Red Snapper naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Red Snapper naar Tivoli Vredenburg
Red Snapper naar Tivoli Vredenburg

De Engelse acidjazzband Red Snapper speelt hun legendarische debuutplaat Prince Blimey (1996) integraal! Red Snapper veroorzaakte midden jaren negentig een revolutie in de dancewereld met hun mix van elektronische en akoestische instrumenten, waarbij vooral de contrabas van Ali Friend bepalend was voor het bandgeluid. Dub, jazz, breakbeat en triphop vloeien op Prince Blimey moeiteloos in elkaar over en de plaat is inmiddels een ninetiesklassier. Vanavond hoor je dus het complete album (waarvan veel nummers nog nooit live zijn uitgevoerd), aangevuld met the best of the rest!

Red Snapper
Datum: 03 februari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek