Rootsriders naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Rootsriders naar Tivoli Vredenburg
Rootsriders naar Tivoli Vredenburg

Rootsriders staan al jaren bekend als Europa’s beste Marley tributeband. Ze keren terug naar De Helling met een ode aan Exodus, misschien wel Marley’s belangrijkste album uit z’n carrière, in 2017 precies 40 jaar geleden uitgebracht. En we hebben het hier niet over zomaar een Marley plaat: Exodus werd door Time Magazine uitgeroepen tot het beste album van de 20e eeuw. Hij nam de plaat op in zelfgekozen ballingschap in Londen nadat hij een moordaanslag op Jamaica ternauwernood had overleefd. Met hits zoals Jamming, Waiting In Vain, Turn Your Lights Down Low, Three Little Birds, One Love en natuurlijk Exodus komen de irie vibes naar U-town. Bless!

Rootsriders
Datum: 23 april
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek