Saint Motel naar Bitterzoet

Ticketmaster
Saint Motel naar Bitterzoet
Saint Motel naar Bitterzoet

Volgens leadzanger A/J Jackson begon het voor de indiepop-band Saint Motel allemaal in halfpipes, semi-trucks en op circussen, eigenlijk overal waar ze maar konden spelen. Het doel was om mensen een grootse en waanzinnige belevenis te geven. Die tijd ligt inmiddels ver in het verleden, want twee jaar terug braken de mannen door met hun hitsingle ’My Type’. Dankzij diezelfde single stonden ze nog geen jaar later op Coachella. Voorheen verzorgden de heren ook het voorprogramma voor namen als Imagine Dragons, Band of Skulls, Arctic Monkeys en Weezer, nu zijn ze helemaal klaar om zelf als hoofdprogramma op het podium te klimmen. Verwacht een warm dromerig concert die luisteraars meeneemt naar een andere tijd en plaats.

Saint Motel
Datum: Woensdag 15 februari 2017
Zaal: Bitterzoet
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00
Voorverkoop vanaf 21 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek