Hopsin naar de Melkweg

Ticketmaster
Hopsin naar de Melkweg
Hopsin naar de Melkweg

In februari komt één van Southern Cali´s meest vooraanstaande MC’s, Hopsin, voor de derde keer naar Melkweg. In 2004 kocht de multigetalenteerde artiest een microfoon voor 8 dollar, installeerde hij Fruity Loops en sloot hij zichzelf op in een kelder. Door zijn sterke producing-en rapskills in combinatie met een cartoonesque imago met witte kleurlenzen, zorgde hij ervoor dat hij zijn kelder al gauw ontsteeg. Inmiddels is Hopsin uitgegroeid tot een big name in de scene en dropte hij naast zijn welbekende ‘Ill Mind Of Hopsin’-serie ook een aantal succesvolle albums, waaronder ‘Pound Syndrome’ in 2015. Get ready voor een energieke show vol met doordachte bars en bangin’ beats!

Hopsin
Datum: 26 Februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00
Verkoop start vr 28 okt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek