Lucy Woodward naar Patronaat

Ticketmaster
Lucy Woodward naar Patronaat
Lucy Woodward naar Patronaat

Jazz-zangeres Lucy Woodward komt met haar band naar Nederland. Zij werd bekend door haar samenwerking met Snarky Puppy, vooral op het Grammy-winnende Family Dinner album en als co-writer van bijvoorbeeld Stacie Orrico . Maar ook nam ze platen op met grootheden als Chaka Khan, Carole King, Joe Cocker en Tony Visconti, en als achtergrondzangeres van Rod Stewart heeft zij de hele wereld rond gereisd. De solide basis werd gelegd om later haar eigen succesvolle solowerk te beginnen, continu omgeven door haar grote idolen uit de jazz- en soulwereld. In juli van dit jaar werd haar album ‘Till They Bang On The Door’ uitgebracht op het Ground Up-label, van Snarky Puppy oprichter Michael League. Verwachte romantische, toegankelijke jazz en pop, begeleid door Woodward’s heldere en vriendelijke stem en uiteraard een band die bestaat uit bewonderenswaardige muzikanten.

Lucy Woodward
Datum: Do 15 december
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20:00 u
Aanvang: 20:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek