Meindert Talma & Band naar Hedon

Ticketmaster
Meindert Talma & Band naar Hedon
Meindert Talma & Band naar Hedon

Begin december starten de twee Nederlanders dammers Roel Boomstra en Jan Groenendijk hun WK-match. Daarmee krijgt Nederland na 32 jaar (Harm Wiersma was in 1984 de laatste) een nieuwe wereldkampioen dammen. Meindert Talma heeft een audiovisuele voorstelling gemaakt over het dammen, een denksport die ooit groot was in Nederland, met liedjes over Jannes van der Wal (onze voorlaatste Nederlandse wereldkampioen dammen), de psychologie van het dammen, de geschiedenis van de damsport, en het dammen als straatsport in Afrika.

Op 22 januari speelt Meindert Talma (& band) de audiovisuele voorstellingen Jannes van der Wal en Terug naar Surhuisterveen (over Meindert zijn opgroeien in de jaren 70 en 80 in Surhuisterveen met nummers als ‘Versmobielondernemer’, ‘Rummenigge’ en ’20 jaar Muzikale Fruitmand’)

Meindert Talma & Band
Datum: zondag 22 januari 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek