Mick Pointer Band naar de Boerderij

Ticketmaster
Mick Pointer Band naar de Boerderij
Mick Pointer Band naar de Boerderij

Mick Pointer is één van de oprichters van de progressieve rockband Arena en de voormalige drummer van de legendarische groep Marillion. Op veler verzoek komt hij samen met zijn all-star-band terug naar de Boerderij voor een integrale uitvoering van de Marillion klassieker ‘Script For A Jester’s Tear’.

Het album “Script For A Jester’s Tear” wordt gerekend tot één van de beste albums uit de symfonische muziekgeschiedenis en zal tijdens deze avond integraal worden gespeeld, inclusief alle b-kantjes.. Naast Pointer op drums bestaat de band uit niemand minder dan Nick Barrett (Pendragon), Mike Varty (Credo), Ian Salmon (Arena) en Brian Cummings (Carpet Crawlers-Genesis Tribute band) in de rol van Fish. Nick Barrett heeft de heerlijke taak de solo’s van Rothery te mogen vertolken. Het stemgeluid van Brian Cummins ligt zeer dicht bij Fish. In april 2016 werd de live DVD ‘Script Revisualised’ in de Boerderij opgenomen. Deze DVD is inmiddels uitgebracht en uiteraard beschikbaar bij de merchandise booth.

Mick Pointer Band
Datum: zaterdag 22 April 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek