Nick Waterhouse naar de Tolhuistuin

Ticketmaster
Nick Waterhouse naar de Tolhuistuin
Nick Waterhouse naar de Tolhuistuin

Nick Waterhouse is een songwriter, een zanger, gitarist en een nog altijd rijzende ster in het muzikale soul en R&B landschap van Amerika. Zijn muziek roept herinneringen op aan de jaren vijftig en zestig, gecombineerd met een eigentijdse en frisse energie. Vooral de platenkast van zijn ouders, met daarin Aretha Franklin, Wilson Pickett, John Lee Hooker en Van Morrison, had veel invloed op het repertoire van Waterhouse. In september verscheen zijn derde album ‘Never Twice’ via het label Innovative Leisure, waar ook Allah-Las gehuisvest zijn. Een mooie quote van Jonathan Toubin, een van de grootste Amerikaanse soul dj’s, over het album:

“A cool and elegant post-post-modern cocktail of 1950s r&b and club jazz, mixed with 1960s soul and boogaloo, and shaken with a minimal contemporary sensibility, Never Twice finds the artist taking his time, refining his vision, and speaking with new authority. In five short years Nick Waterhouse has come a long way and it looks like he may have just painted his masterpiece.”

Nick Waterhouse
Datum: Zaterdag 18 februari 2017
Zaal: Tolhuistuin
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 28 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek