Spidergawd naar de Effenaar

Ticketmaster
Spidergawd naar de Effenaar
Spidergawd naar de Effenaar

De band met de beste rockdrummer ter wereld? Check. De band met de heerlijkste stoner grooves, hardrock briljanten en British metal hooks? Check again! Het is hoog tijd dat deze warmbloedige Noren de Effenaar eens komen rocken en 10 maart is het dan eindelijk zover. Met een alweer vierde en meteen ook meest dikke album: ‘Spidergawd IV’, een verse bassist en een hoop zin in sloopwerkzaamheden.

Woodland
Deze knapen klinken als The White Stripes on steroids en net zo knee deep in de delta blues verzonken als Jack White zelf. Woodland schuurt door hun bluesy songs met een optimisme waar zelfs de meest depressieve bluesman van gaat grijnzen. En dat allemaal vers uit Trondheim.

Spidergawd
Datum: 10 maart
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek