Spidergawd naar de Tolhuistuin

Ticketmaster
Spidergawd naar de Tolhuistuin
Spidergawd naar de Tolhuistuin

Motorspycho-fans wisten het natuurlijk al, en na het sublieme optreden in Vera op Eurosonic 2015 en Bitterzoet afgelopen februari, wisten alle aanwezigen het ook: aan Spidergawd gaan we nog veel plezier beleven. Leunend op de ritmesectie van Kenneth Kapstad (ex-Motorpsycho) en baritonsaxofonist Rolf Martin Snustad krijgt zanger-gitarist Per Borton alle ruimte om te excelleren. De sound laat zich natuurlijk raden: de invloeden van het legendarische Motorpsycho liggen er dik bovenop, terwijl ook bands als Led Zeppelin en The Stooges terug te horen zijn. ‘Spidergawd IV’ is, het laat zich raden, het vierde hoofdstuk van de band die elk jaar een nieuw album uitbracht vanaf 2014 (namelijk ‘I’, ‘II’ en ‘III’) en komt in februari uit. Ook hierop laat de band zich weer van hun meest geniale kant zien.

Spidergawd
Datum: Woensdag 08 maart 2017
Zaal: Tolhuistuin
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek