The Kik naar Doornroosje

Ticketmaster
The Kik naar Doornroosje
The Kik naar Doornroosje

The Kik, de bekendste Neerlandstalige bietband ter wereld komt met een nieuw album getiteld ‘Stad en Land’. Dit album komt in januari 2017 uit op Topnotch en de single ‘Mooie Meid’ is alvast een voorproefje ervan. Het album werd volledig opgenomen, gecomponeerd en gearrangeerd in de naar eigen smaak ingerichte Paf! Studio te Rotterdam.

The Kik heeft niet stil gezeten na het uitbrengen van het album ‘2’ in 2014. Zo heeft de band een zeer uitgebreide club- en festivaltour achter de rug en werd een album opgenomen met Armand. Ook maakte The Kik een tweede theatervoorstelling. En in al die tijd werd er naarstig gebouwd, verbouwd en gesleuteld aan die eerder genoemde studio, en voila… bijna twee jaar na het verschijnen van album ‘2 ‘ is daar ‘Stad en Land’. Maak je op voor een avond bietmuziek van de bovenste plank!

Voormannen Dave von Raven en Arjan Spies worden zoals altijd bijgestaan door hun ‘achtermannen’ bassist Marcel Groenewegen, toetsenist Paul Zoontjes en last but not least, drummer Ries Doms.

The Kik
Datum: 23 februari
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek