The Kik naar ‘t Paard

Ticketmaster
The Kik naar ‘t Paard
The Kik naar ‘t Paard

Het is inmiddels al een paar jaar geleden dat The Kik debuutplaat ‘Springlevend’ uitbracht met daarop onder andere een ode aan alle Simones van Nederland. Daarna trad de groep op als huisband van DWDD, volgde een tweede album en werd er in 2015 een cd opgenomen met zanger Armand (1946 – 2015). Maar gelijk aan de muziek van The Kik, konden Dave Von Raven en kornuiten niet stil blijven zitten. Nieuw materiaal lonkte.

‘Stad & Land’ is zowel frivool als breekbaar, een openhartig album over volwassenwording, opgenomen in de studio van The Kik zelf. Het wordt naar eigen zeggen de meest persoonlijk en geraffineerde plaat tot nu toe. The Kik is terug met de beat.

The Kik
Datum: 25 februari
Zaal: Paard, Den Haag
Zaal open: 19.30
Aanvang: 20.00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek