The Temperance Movement naar de Boerderij

Ticketmaster
The Temperance Movement naar de Boerderij
The Temperance Movement naar de Boerderij

The Temperance Movement werd door de Britse pers al omgedoopt tot “Britain’s next big rock ‘n’ roll band”, en geheel terecht. De band maakt stevige, swingende bluesrock in de trant van The Black Crowes, Blackberry Smoke en Rival Sons en wordt geleid door de sympathieke frontman Phil Campbell.

De mannen hebben sinds het ontstaan van de band in 2012 al heel wat concertzalen aangedaan. Ze toerden de afgelopen jaren bijna non-stop door Amerika en Europa en stonden onder andere in het voorprogramma van The Rolling Stones. Hun verrassende debuutalbum uit 2013 werd in 2016 gevolgd door “White Bear”. De muzikanten zijn wederom met Sam Miller de studio ingedoken. De tijd in de studio was echter zeer schaars, want het tourschema stond namelijk bomvol met shows. The Temperance Movement is er echter opnieuw in geslaagd om een meesterwerk te produceren met klassieke rock ’n roll met psychedelische invloeden. De gitaarduels van Luke Potashnick en Paul Sayer hebben een southern-rock achtige sound zoals we die kennen van The Allman Brothers. De messcherpe zang van Phil Campbell en het strakke ritme van Damon Wilson op drums en bassist Nick Fyfe maken deze band tot een unieke combinatie.

The Temperance Movement
Datum: donderdag 9 Feb 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek