Tove Lo naar de Melkweg

Ticketmaster
Tove Lo naar de Melkweg
Tove Lo naar de Melkweg

Vorig jaar speelde ze haar eerste Nederlandse show in de Melkweg, en nu doet deze electropopprinses de Max opnieuw aan tijdens haar Lady Wood-tour. De uit Stockholm afkomstige Tove Lo grossiert in typische zwoele elecotropop die we van de Zweden gewend zijn, besmeurd met een flinke bak rauwe eerlijkheid. Het soort waar je het alleen maar roerend mee eens kan zijn en waarvan je zou willen dat je het zelf had geschreven. Haar nummers zijn niet alleen ontwapenend mooi, ze zijn ook nog eens meer dan dansbaar. Ze heeft een nummer 1 notering in de Top 40 met ‘Habits (Stay High)’ op haar naam staan en ook de hit ‘Talking Body’ kan menig popliefhebber van voor naar achter meezingen.

Tove Lo
Datum: 08 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 28 okt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek