White Lies naar De Oosterpoort

Ticketmaster
White Lies naar De Oosterpoort
White Lies naar De Oosterpoort

‘To Lose My Life’, ‘Farewell To The Fairground’ en ‘Bigger Than Us’ brachten White Lies eind jaren ’00 naar de top van de Britse alternatieve indiescene, tussen namen als Editors en Interpol. White Lies maakt namelijk duistere, maar o zo pakkende indie post-punk. Debuutalbum ‘To Lose My Life’ betekende de grote doorbraak voor de band. Het album werd goed ontvangen en geprezen om de grootse sound die zowel euforisch als somber klinkt.

De band is de hele wereld over geweest, speelde op vele grote festivals en verkocht vele zalen stijf uit! Begin oktober kwam het nieuwe album ’Friends’ uit met de eerste single ‘Take It Out On Me’. Op dit nieuwe album vinden we weer het vertrouwde synth-rock geluid terug, samen met hier en daar een sprankje disco en arena-rock.

White Lies
Datum: Dinsdag 14 maart, 20.00 uur
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00 uur
Voorverkoop start 28 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek