Eek-A-Mouse naar 013

Ticketmaster
Eek-A-Mouse naar 013
Eek-A-Mouse naar 013

Niet alleen de faam van Eek-A-Mouse is groot. Ook zijn fysieke verschijning is groots. Eek-A-Mouse meet meer dan twee meter. En daarbij is zijn carrière ook al bijzonder lang. Deze Rude Boy Jamaican maakte in 1975 zijn eerste stappen in de reggae wereld. En brak in de jaren 80 definitief door.

Als we even doorspoelen naar 2016, is Eek-A-Mouse één van de allergrootste reggae- en dancehall-artiesten ter wereld. Dat komt niet alleen door hits als ‘Wa-Do-Dem’ en ‘Ganja Smuggling’, maar ook omdat hij één van de eerste (volgens sommige zelfs de allereerste) was die met een melodische rap-praat-zang begon, later omgedoopt als ‘singjaying’. Met meer dan 15 platen op zijn naam heeft Eek-A-Mouse meer dan genoeg munitie om een avond lang reggae vibes af te vuren op de zaal. A no bad Friday, good Friday!

Eek-A-Mouse
Datum: vr 2 dec ’16
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 21:00u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek