Extra show Ariana Grande in Ziggo Dome

Ticketmaster
Extra show Ariana Grande in Ziggo Dome
Extra show Ariana Grande in Ziggo Dome

Wegens de grote vraag naar kaarten is er een extra concert van Ariana Grande op dinsdag 16 mei in de Ziggo Dome toegevoegd. In minder dan één jaar tijd staat Ariana Grande maar liefst twee keer op de nummer 1 positie in de Billboard Top 200. Eerst met het debuutalbum ‘Yours Truly’ en daaropvolgend met haar tweede album ‘My Everything’. Voor dat laatste album ontvangt ze een Grammy Award-nominatie voor Best Pop Vocal Album. De 23-jarige superster heeft in haar relatief korte carrière al twee American Music Awards, een MTV Video Music Award, twee MTV Europe Music Awards en een People’s Choice Award op haar naam staan. Daarnaast staat ze dit jaar in de Time Magazine-lijst van de 100 meest invloedrijke personen.

Ariana Grande
Datum: Dinsdag 16 mei 2017 (Extra show)
Zaal: Ziggo Dome
Aanvang: 19:00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek