Hurray for the Riff Raff naar Paradiso

Ticketmaster
Hurray for the Riff Raff naar Paradiso
Hurray for the Riff Raff naar Paradiso

Achter de americana folk band Hurray For The Riff Raff schuilt frontvrouw Alynda Lee Segarra, de Porto Ricaan die opgroeide in de Bronx en in het bezit is van een prachtige stem die aansluit op de wat ruigere randjes van blues en soul maar nog steeds perfect past binnen de wereld van rootsy folk en country. Samen met haar band zorgt ze voor een intieme en knusse live optreden die de luisteraar meeneemt naar een andere tijd en plaats, beïnvloed door klassieke country, 60’s rock-‘n-roll en meester songwriters als Neil Young en Townes Van Zandt.

Hurray for the Riff Raff
Datum: Dinsdag 24 januari 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 4 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek