Joan Osborne naar Metropool

Ticketmaster
Joan Osborne naar Metropool
Joan Osborne naar Metropool

One Of Us inderdaad. Een millionseller zoals je die vroeger nog wel eens had, voor de tijd van streaming en Youtube. Dan hebben we het dus over 1995, toen ook Alanis Morisette en Skunk Anansie doorbraken met krachtige vrouwelijke vocalen. Maar Joan is veel meer dan die grote hit weten ook de vele mensen die haar zijn blijven volgen. Eigenlijk is de betreffende song helemaal niet zo representatief voor Joan, die veel meer in de hoek zit van blues en soul. Zo kon je haar zien in de docu Standing In The Shadows of Motown 9check die clip onderaan!) en komt er nieuw werk aan van Joan waarin ze zich vastbijt in de muziek van kersverse Nobelprijswinnaar Bob Dylan.

Joan Osborne
Datum: zo. 30 april 2017
Zaal: Metropool
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek