Kalio Gayo naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Kalio Gayo naar Tivoli Vredenburg
Kalio Gayo naar Tivoli Vredenburg

‘Global parti folk’, zo noemt de groep Kalio Gayo haar eigen muziek. Kalio Gayo danst van Belgrado tot Bogota op haar eindeloze muzikale zwerftocht en verbaast zich over hoe klein de wereld is. Dit kwartet speelt aanstekelijke songs met hartverscheurende zang en intense accordeon tunes. Drums, contrabas, gitaar, banjo, accordeon en samples kruisen balkan-, zigeuner- en folky tunes met ska, rock en af en toe een vleugje latin of reggae. Kalio Gayo treedt de wereld tegemoet met een rebels optimisme en in een eigen taal. ‘Parti y prije’, feest en tranen. En deze avond is het dubbel feest aangezien de band dan haar nieuwste album presenteert. Wees er dus snel bij!

Kalio Gayo
Datum: 25 februari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek