Living Colour naar 013

Ticketmaster
Living Colour naar 013
Living Colour naar 013

What’s your favorite color baby? Ja, dat had Mick Jagger goed gezien in de jaren 80: Living Colour was, en is, een bijzondere band in het (hard)rockgenre door die vette crossover sound van hardrock, funk, jazz, soul en zelfs wat hiphop. Het grootste succes had de band (mede door productie en promotie van Mick Jagger) met debuutalbum ‘Vivid’. In Nederland lukte het pas echt om de mainstream te halen met opvolger ‘Time’s Up’, waar de gigantische hit ‘Love Rears Its Ugly Head’ op stond.

Na dit succes stapte bassist Muzz Skillings uit de band. Hij werd vervangen door Doug Wimbish. Met deze line-up gaat Living Colour nog steeds door het leven. In 2017 verschijnt het nieuwe album ‘Shade’, het eerste werk in 8 jaar. Goede reden om deze band dan ook weer terug te halen naar Tilburg, al was het alleen maar omdat Living Colour zichzelf (live) op de podiumplanken overstijgt en alle classics vleugels geeft.

Living Colour
Datum: wo 23 nov ’16
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:30u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek