Living Colour naar de Melkweg

Ticketmaster
Living Colour naar de Melkweg
Living Colour naar de Melkweg

Met hun vernieuwende mix van funk, rock en metal viel de New Yorkse band Living Colour eind jaren ‘80 op als een van de weinige geheel zwarte bands in het overheersend blanke rockklimaat. In Nederland vergaarde de band vooral bekendheid door het nummer ‘Love Rears Its Ugly Head’. In ´95 ging de band uit elkaar, maar enkele jaren later hervormden ze en toeren sindsdien regelmatig door Europa, met o.a. in 2009 een optreden op Pinkpop Classic en in 2013 nog in een ramvolle Max. Onlangs bliezen de rockers with a cause van Living Colour nieuw leven in de klassieker ‘Who Shot Ya?´ van Notorious B.I.G. als protest tegen het aanhoudende wapengeweld en de crisis rondom etnische profilering in de VS.

Living Colour
Datum: 24 november
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek