Luke Elliot naar Paradiso

Ticketmaster
Luke Elliot naar Paradiso
Luke Elliot naar Paradiso

De wegen van Luke Elliot lijken ondoorgrondelijk: de Amerikaan komt uit New Jersey, maar is vooral succesvol in Scandinavië. Dat heeft ongetwijfeld te maken met zijn donkere sound, tijdloze liedjes en krachtige stem. Afgelopen jaar bracht hij zijn debuutalbum ‘Dressed For The Occasion’ uit, geproduceerd door John Agnello, die eerder werkte met o.a. Sonic Youth, Dinosaur Jr. en Kurt Vile. Na tournees met Sivert Høyem en Charles Bradley is het nu tijd voor zijn eerste eigen headline concert in Nederland met band. Tip voor liefhebbers van bijvoorbeeld Nick Cave, Bob Dylan, Madrugada en Elvis Costello.

Luke Elliot
Datum: Maandag 23 januari 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 22.00 uur
Zaal open: 21.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek