Luke Winslow-King naar Rotown

Ticketmaster
Luke Winslow- King naar Rotown
Luke Winslow- King naar Rotown

Luke Winslow-King is niet het type muzikant dat om de hete brij draait. De titel van zijn gloednieuwe langspeler I’m Glad Trouble Don’t Last Always zegt eigenlijk al voldoende. De breuk van zijn huwelijk vonkt dit keer de creatieve vlam voor Winslow-King. In de span van negen songs doopt deze rasartiest je in het levensbloed van de rustieke americana, Mississippi blues, New Orleans jive en Memphis R&B. Met doemdenken zou Winslow-King zich in tijden van emotionele reuring veel te gemakkelijk gewonnen geven. I’m Glad Trouble Don’t Last Always is daarom een verrassend hoopgevende plaat geworden, waarbij het licht aan het eind van de tunnel volop schijnt.

Met deze nieuwe langspeler op zak kan een show aan de Nieuwe Binnenweg natuurlijk niet ontberen. Na twee voorprogramma’s voor Pokey LaFarge en een succesvolle headline-show afgelopen jaar ontvangen we Winslow-King met liefde voor alweer de vierde keer. De man blijft vakkundig de meest hartverwarmende, opwindende en recht voor je raap optredens geven, met af en toe een pareltje uit de ouwe doos om het interessant te houden. Je kunt stellen dat de problemen vanzelf overwaaien zolang Luke Winslow-King bij Rotown aan blijft waaien. Welkom terug, koning!

Luke Winslow-King
Datum: vr 17 februari 2017
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek