Luke Winslow-King naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Luke Winslow- King naar Tivoli Vredenburg
Luke Winslow- King naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse zanger/gitarist Luke Winslow-King is net als zijn collega Pokey LaFarge een oude ziel in een jong lichaam. Want hoewel hij pas 33 jaar is, heeft hij een voorliefde voor vintage folk, jazz en blues, niet toevallig ook de stijlen waarbij hij kan excelleren met zijn slidegitaarspel. Dat Winslow-King al jaren in muzikale smeltkroesstad New Orleans woont, helpt natuurlijk ook mee. Onlangs verscheen zijn vijfde album I’m Glad Trouble Don’t Last Always (2016), waarop hij de scheiding van zijn levenspartner (en ex-bandlid) Esther Rose verwerkt. Soms heeft het ook voordelen om een bluesman te zijn!

Luke Winslow-King
Datum: 16 februari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek