Mercy John naar W2 Poppodium

Ticketmaster
Mercy John naar W2 Poppodium
Mercy John naar W2 Poppodium

Op 3 februari verschijnt This Ain’t New York, het nieuwe album van Mercy John. Dit viert hij op 12 februari bij W2 Poppodium met z’n muzikale vrienden en vaste band Rolf Verbaant (Tangarine), Kirsten Boersma (ex-Landmark 105), John Maasakkers en Tom Zwaans (Cosmic Carnaval).

De basis voor This Ain’t New York werd een jaar geleden gelegd in de studio van Gabriel Peeters, nu zijn er 12 songs die uiteenlopen van het rootsy Alcohol and Rage tot aan Back Home, een heuse popsong. In zijn nummers beschrijft Mercy John zijn wereld, vol angst en geluk, liefde en verdriet.

Mercy John
Datum: zo 12 Feb
Zaal: W2 Poppodium
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek