Methyl Ethel naar Paradiso

Ticketmaster
Methyl Ethel naar Paradiso
Methyl Ethel naar Paradiso

De Aussies van Methyl Ethel schoten vorig jaar met hun single ‘Twilight Driving’ volledig in de roos. De hofleverancier van nieuw Australisch talent, radiostation Triple J, pikte het nummer direct op en het belande in hun 2015 jaarlijst ‘Hottest 100’. Het heeft ervoor gezorgd dat de band uit Perth inmiddels voor uitverkochte zalen in heel Australië staat en al op de grote gerenommeerde festivals in Europa speelde. Eerder dit jaar kwam album ‘Oh Inhuman Spectacle’ uit vol indiepopliedjes met sterke melodieën en eigenwijze soundeffecten. In mei konden we eindelijk kennismaken met de band op London Calling en we verheugen ons erop de band weer te mogen verwelkomen.

Methyl Ethel
Datum: Zondag 12 maart 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 4 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek