Movits! naar de Melkweg

Ticketmaster
Movits! naar de Melkweg
Movits! naar de Melkweg

Movits! heeft hun naam met zorg uitgekozen; dit is namelijk muziek waar je onmogelijk stilstaand naar kunt luisteren, Het Zweedse trio bestaande uit de broers Anders en Johan Rensfeldt en saxofonist Joakim Nilsson maakt een opzwepende combinatie van hiphop, jazz en swing die je een glimlach van oor tot oor bezorgt. Ze braken in 2008 door met hun debuutalbum met de tongbrekende titel Äppelknyckarjazz en zijn sindsdien vastberaden om de hitlijsten te blijven domineren. De heren speelden eerder op EuroSonic en Lowlands, en in februari komen ze onze OZ overladen met een vrachtlading dansbare vrolijkheid. Schud die winterblues van je af en kom feesten met de muzikale bruistabletten van Movits!

Movits!
Datum: 05 Februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek