Over The Rhine naar 013

Ticketmaster
Over The Rhine naar 013
Over The Rhine naar 013

Een betoverende mix van country, folk, americana, gospel en pop. Zo kan je Over The Rhine het best omschrijven. Karin Bergquist en Linford Detweiler weten samen een uniek geluid te produceren waarmee ze telkens tot ongekende hoogten stijgen. Direct al bij hun eerste noten wordt je letterlijk gegrepen door de werkelijk prachtige en intense songs vol emotie.

Het duo, dat al bestaat sinds de jaren 90, leverde een prachtig oeuvre af en bouwde daarmee een uiterst fanatieke fanbase op. Tijdens hun toch al indrukwekkende carrière traden ze al op met diverse grote der aarde zoals Bob Dylan en The Cowboy Junkies. Muzikaal overlapt hun muziek qua sfeer dan ook met laatst genoemde band maar als je even goed luistert ontdek je de echo’s van bijvoorbeeld 10.000 Maniacs en de samenzang van Gillian Welch en David Rawlings. Ga ze zien, ga ze horen, het is alle moeite meer dan waard!

Over The Rhine
Datum: donderdag 23 maart ’17
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u
Voorverkoop start: vrijdag 4 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek