Speedtwin(s) & Neuroot naar Merleyn

Ticketmaster
Speedtwin(s) & Neuroot naar Merleyn
Speedtwin(s) & Neuroot naar Merleyn

Vanavond gaan we weer terug in de tijd met twee Nederlandse oerpunk bands: Speedtwin(s) en Neuroot! Beide bands kennen hun oorsprong in de jaren tachtig van de vorige eeuw toen punk en hardcore hand in hand gingen.

Speedtwin(s) geniet nog tot op de dag van vandaag naam en faam tot in landen als Uruguay aan toe. Het was de eerste Nederlandse punkband die de zaken wat serieuzer aanpakte, wat onder andere tot een platendeal bij Philips en een Europese tour met The Sex Pistols heeft geleid. Neuroot heeft ook een aantal cult klassiekers op haar naam staan. Zo staan de albums ‘Macht Kaputt Wass Euch Kaputt Macht’ en ‘Right is Might’ nog in menig punk en hardcore geheugen gegrift.

Speedtwin(s) & Neuroot
Datum: 07 januari
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek